Овощарска ножица без пластмасови дръжки LÖWE (LOWE)

Марка LÖWE
Модел lowe-1101

Кратко описание


Овощарски ножици от серията LOWE 1 тип ги ... Прочети повече...

88.90 лв.

  • Наличност с поръчка


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Овощарски ножици от серията LOWE 1 тип гилотина (секатор) 


Овощарски ножици от серията LOWE 1 тип гилотина (секатор) с класически дизайн и доказано качество, като са тествани и използвани милиони пъти за работа в различни условия. Те са лесни за използване и предпочитани от широк кры професионалисти и любители градинари, поради редицата предимства, с които те разполагат, като някои от тях са:

 


- намалява умората на ръката и китката чрез равномерно разпределение на усилието;  
- намалява изхабяването на ножа и контра ножа, тъй като има възможност за рязане по цялата дължина на острието;
- лесна употреба от няколко човека, независимо от размера на ръката;
- вградена вътрешна плоска пружина, тествана за минимум 1 ООО ООО рязания;

 

LOWE 1101
Овощарска ножица без пластмасови дръжки с класически дизайн. Доказана издръжливост при 12 000 ряза на ден. Универсални овощарски ножици No.1. Този модел направи принципа на работа ORIGINAL LОWE principle – drawing cut against a fixed anvil – известен по целият свят. LОWE 1.101 е нашия стандартен модел, доказан успешно милиони пъти. Всички части се предлагат поотделно и се подменят лесно.


Дължина на ножицата: 21см.Тегло: 270грама
Максимален отвор Ф (диаметър на клона) 25mm.

 

 

Кои са Original LOWE?

Немската марка „Original LOWE” съществува от 1923г., когато се изработва и патентова първата в света градинска ножица тип гилотина (секатор) от Валтер Шрьодер. Вече трето поколение от фамилията Шрьодер управлява успешно световно известната марка за ножици, използвани, както от професионалисти, така и от любители градинари.

Градинските ножици „Original LOWE” са предназначени за лозарство, овощарство и градинарство и през годините са се доказали като едни от най-качествените и най-добре пригодени за тези дейности инструменти. Доказателство за известността на немската марка, е че 70% от тяхната продукция е износ за пазари в цял свят.

 

 

Философия на фирмата
Ножиците на Оriginal LOWE се характеризират със своята здравина, дълготрайност и функционален дизайн. Те са комбинация от практичен дизайн, максимална ефективност и изключителна издръжливост при всекидневна употреба. Ножиците Original LOWE са изцяло проектирани, произведени и сглобени в Германия от висококвалифициран персонал, от къде идва и тяхната философия „Original LOWE = Made in Germany”.

Original LOWE са популярни сред градинарите със своята издръжливост и не чупливост, дори при работа под 0 С(градуса). Основната предпоставка за тази не чупливост е състава на стоманата. Сплавта, от която се изработват остриетата на ножиците е разработена в тясно сътрудничество с една от водещите фабрики за производство на стоманени материали. Тази особена по рода си стомана се претопява единствено и само за остриета на Original LOWE в немска фабрика за висококачествена стомана по специална формула. Стабилността на острието се постига чрез една перфектно координирана топлинна обработка.

 

 

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: LÖWE, love, овощарска ножица,