Полиетилен - 180 mic +AF(анти капка), Многослоен израелски за оранжерии от Politiv (Политив)

Марка Politiv
Модел 114524-3

Кратко описание


Полиетилен за оранжерии. Висококачk... Прочети повече...

Възможни варианти


2.15 лв.

  • Наличност няма


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Полиетилен за оранжерии. Висококачествен полиетилен за вашата оранжерия

Многослоен полиетилен за оранжерии с функции за по-добър микроклимат в оранжерията и оптимални резултати.

Цена за 1кв./м – 2.15лв.

ВНИМАНИЕ!!! Обявена цена е за израелски многослоен полиетилен от Politiv (Политив) 180 микрона за оранжерии е 1 кв.м. 

Висококачествени полиетиленови покрития за оранжерии с UV стабилизация и подсилени с допълнителни функции за по-висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата. Предложени в разнообразни ширини, за да отговорят на нуждите на всеки.

Код Продукт Функции Ширина(м) кв. м / кг.
E1517-180 mic Многослоен полиетилен за оранжерии – 180 mic UV-EVA-IR-AF-LD налични: 2м.; 2.5м; 3.1м; 6м; 7м; 8м; 9м; 10м; 10.5м; 11м; 11.5м; 12м; 12.5м; 13м; 13,5м; 14м;  5,79кг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителни функции:

1.      UV стабилизация - HALS технология за UV стабилизация от най-ново поколение. За разлика от UV стабилизацията на никелова основа , HALS технологията позволява повисока светлопропускливост, не оцветява филма и значително удължава периода на UV защита.

2.      AF (А-капка) - предотвратява образуването на кондензни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести

3.      LD (Дифузия)- разделяне на светлината, разпръсква равномерно пряката слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и неравномерното огряване при културите склонни към самозасенчване.

4.      EVA (етиленвинилацетат) - придава по-голяма еластичност и прозрачност на филма. Тази добавка еис антистатично действие по външната повърхност на полиетиленовия филм. Също така спомага за задържането на топлината в оранжерията.

5.      IR (Термален ефект)- намалява загубата на топлина в оранжерията през нощта, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за намаляване на температурните разлики между деня и нощта и минимизира риска от измръзване на растенията нощем.

Специални инструкции за употреба:

ВАЖНО! при поставянето на полиетилена, страната с надпис "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции.

Период на употреба при спазване на експлоатационните правила:
Дебелина - 180 mic - период на експлоатация 5-7 години

В 1 килограм се съдържат около 5,79 кв.м полиетилен.

Моля изберете желан размер. Цената е на 1 кв.м
За справка - таблицата в описанието на продукта.
При големи количества - цена по договаряне.

Цена за 1кв./м – 2.15лв.

Важно: Поради спецификата на продукта (реже се по желание на клиента), този продукт се изпраща по еконт само при предварително плащане (капаро или цялата сума). Плащането се извършва по банков път след потвърждение от наш служител по проформа фактурата, която сме ви издали. При направа на поръчка през сайта, системата не може да изчисли правилно цената на доставка, защото продукта е специфичен.

 

 

 

Полиетилен за оранжерии от Politiv Израел

В тази категория АгроГрадина.Бг ще Ви предложи висококачествен професионален полиетилен (найлон) за оранжерии, както и всякакви аксеисоари и продукти за оранжерии и всичко свързано с отличното и правилно производство на зеленчуци, цветя и плодове. 

Висококачествени полиетиленови покрития за оранжерии с UV стабилизация и подсилени с допълнителни функции за по- висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата. Предложени в разнообразни дебелини и ширини, за да отговорят на нуждите на всеки производител. Продукта е създаден от израелската фирма Политив (Politiv), която е световно известна фирма в производството на изключително ефективни фолиа за оборудване и изграждане на оранжерии. Израелското фолио за оранжерия ( полиетилен за оранжерии ) е изработено от специален иновативен материал, който притежава UV стабилизация. Това значително удължава живота му и го предпазва от вредните целодневни слънчеви лъчи. Продуктите на Politiv, Израел са с гаранционно покритие против влошаване на техническите параметри в следствие на UV лъчение по време на експлоатационния им живот.

Евтим Николов
01.04.2020
Изключително бърза доставка и то на голямо количество. Цената е отлична. Полиетилена е оригинален и с високо качество. Благодаря за съвместната работа.
Пламен Георгиев Димитров
20.04.2019
Мога да поздравя екипа на сайта. Много бързо ми доставихте поръчката. Всичко беше точно. Продукта се характеризира с изключителна здравина - ще го ползвам години напред! Всички съседи около мен ще си поръчат за техните оранжерии.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Многослоен, полиетилен, за, оранжерии, 180, mic, politiv, полиетилен за оранжерии, полиетилен за оранжерия, найлон за оранжерии, найлон за оранжерия, оранжерия, оранжерии,