Полиетилен - 180 mic +AF(анти капка), Многослоен израелски за оранжерии от Politiv (Политив)

Производител Politiv
Код на продукта 114524-3

Възможни варианти


0.00 лв.

  • Наличност В наличност


Многослоен полиетилен за оранжерии с функции за по-добър микроклимат в оранжерията и оптимални резултати.

ВНИМАНИЕ!!! Обявена цена е за израелски многослоен полиетилен от Politiv (Политив) 180 микрона за оранжерии е 1 кв.м. 

Висококачествени полиетиленови покрития за оранжерии с UV стабилизация и подсилени с допълнителни функции за по-висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата. Предложени в разнообразни ширини, за да отговорят на нуждите на всеки.

Код Продукт Функции Ширина(м) кв. м / кг.
E1517-180 mic Многослоен полиетилен за оранжерии – 180 mic UV-EVA-IR-AF-LD налични: 2м.; 2.5м; 3м;4м; 6м; 7м; 8м; 9м; 10м; 10.5м; 11м; 11.5м; 12м; 12.5м; 13м; 13,5м; 14м;  5,79кг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителни функции:

1.      UV стабилизация - HALS технология за UV стабилизация от най-ново поколение. За разлика от UV стабилизацията на никелова основа , HALS технологията позволява повисока светлопропускливост, не оцветява филма и значително удължава периода на UV защита.

2.      AF (А-капка) - предотвратява образуването на кондензни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести

3.      LD (Дифузия)- разделяне на светлината, разпръсква равномерно пряката слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и неравномерното огряване при културите склонни към самозасенчване.

4.      EVA (етиленвинилацетат) - придава по-голяма еластичност и прозрачност на филма. Тази добавка еис антистатично действие по външната повърхност на полиетиленовия филм. Също така спомага за задържането на топлината в оранжерията.

5.      IR (Термален ефект)- намалява загубата на топлина в оранжерията през нощта, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за намаляване на температурните разлики между деня и нощта и минимизира риска от измръзване на растенията нощем.

Специални инструкции за употреба:

ВАЖНО! при поставянето на полиетилена, страната с надпис "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции.

Период на употреба при спазване на експлоатационните правила:
Дебелина - 180 mic - период на експлоатация 5-7 години

В 1 килограм се съдържат около 5,79 кв.м полиетилен.

Моля изберете желан размер. Цената е на 1 кв.м
За справка - таблицата в описанието на продукта.
При големи количества - цена по договаряне.

Цена за 1кв./м – 1.48лв.

При поръчка на полиетилен по размер на клиента се изисква 100% предплащане.

Пламен Георгиев Димитров
20.04.2019
Мога да поздравя екипа на сайта. Много бързо ми доставихте поръчката. Всичко беше точно. Продукта се характеризира с изключителна здравина - ще го ползвам години напред! Всички съседи около мен ще си поръчат за техните оранжерии.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Сходни продукти

Tags Многослоен, полиетилен, за, оранжерии, 180, mic, politiv, полиетилен за оранжерии, полиетилен за оранжерия, найлон за оранжерии, найлон за оранжерия, оранжерия, оранжерии,