Полиетилен - 180 mic +AF(анти капка), Многослоен израелски за оранжерии от Politiv (Политив)

Производител Politiv
Код на продукта 114524-3

Възможни варианти


0.00 лв.

  • Наличност В наличност


Многослоен полиетилен за оранжерии с функции за по-добър микроклимат в оранжерията и оптимални резултати.

ВНИМАНИЕ!!! Обявена цена е за израелски многослоен полиетилен от Politiv (Политив) 180 микрона за оранжерии е 1 кв.м. 

Висококачествени полиетиленови покрития за оранжерии с UV стабилизация и подсилени с допълнителни функции за по-висока ефективност, гаранция за дълготрайност и повишено качество на реколтата. Предложени в разнообразни ширини, за да отговорят на нуждите на всеки.

Код Продукт Функции Ширина(м) кв. м / кг.
E1517-180 mic Многослоен полиетилен за оранжерии – 180 mic UV-EVA-IR-AF-LD налични: 2м.; 2.5м; 3м;4м; 6м; 7м; 8м; 9м; 10м; 10.5м; 11м; 11.5м; 12м; 12.5м; 13м; 13,5м; 14м;  5,79кг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителни функции:

1.      UV стабилизация - HALS технология за UV стабилизация от най-ново поколение. За разлика от UV стабилизацията на никелова основа , HALS технологията позволява повисока светлопропускливост, не оцветява филма и значително удължава периода на UV защита.

2.      AF (А-капка) - предотвратява образуването на кондензни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести

3.      LD (Дифузия)- разделяне на светлината, разпръсква равномерно пряката слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и неравномерното огряване при културите склонни към самозасенчване.

4.      EVA (етиленвинилацетат) - придава по-голяма еластичност и прозрачност на филма. Тази добавка еис антистатично действие по външната повърхност на полиетиленовия филм. Също така спомага за задържането на топлината в оранжерията.

5.      IR (Термален ефект)- намалява загубата на топлина в оранжерията през нощта, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за намаляване на температурните разлики между деня и нощта и минимизира риска от измръзване на растенията нощем.

Специални инструкции за употреба:

ВАЖНО! при поставянето на полиетилена, страната с надпис "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции.

Период на употреба при спазване на експлоатационните правила:
Дебелина - 180 mic - период на експлоатация 5-7 години

В 1 килограм се съдържат около 5,79 кв.м полиетилен.

Моля изберете желан размер. Цената е на 1 кв.м
За справка - таблицата в описанието на продукта.
При големи количества - цена по договаряне.

Цена за 1кв./м – 1.48лв.

При поръчка на полиетилен по размер на клиента се изисква 100% предплащане.

Пламен Георгиев Димитров
20.04.2019
Мога да поздравя екипа на сайта. Много бързо ми доставихте поръчката. Всичко беше точно. Продукта се характеризира с изключителна здравина - ще го ползвам години напред! Всички съседи около мен ще си поръчат за техните оранжерии.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Сходни продукти

Tags Многослоен, полиетилен, за, оранжерии, 180, mic, politiv, полиетилен за оранжерии, полиетилен за оранжерия, найлон за оранжерии, найлон за оранжерия, оранжерия, оранжерии,