Пакет за разсад със саксии 6х6

Модел start-za-razsadi-6-6

Кратко описание


Пакет за разсад със саксии 6х6 Нашият он-лайн магазин представя на вашето внимание Пакет за разсад със саксии 6х6 за любители градинари. Пакета е много практичен и е подходящ за всеки, който иска да отглежда сам своит... Прочети повече...

12.99 лв.

  • Наличност изчерпано


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Пакет за разсад със саксии 6х6

Нашият он-лайн магазин представя на вашето внимание Пакет за разсад със саксии 6х6 за любители градинари. Пакета е много практичен и е подходящ за всеки, който иска да отглежда сам своите разсади.

Този пакет ще ви улесни максимално при направата на разсад за различни видове плодове, зеленчуци, билки и цветя, като домати, краставици, тиквички, пипер и много други. Комплекта включва торфен субстрат 6л., агроперлит 5л, саксии с размер 6х6 и рутмост (биостимулатор за по добра кълняемост). Специалният състав на субстратите се характеризира с отличен дренаж и въздушен капацитет, издържат продължително време на преовлажняване и прекомерно засушаване, поддържат стерилна среда с пълна липса на болести, неприятели и нематоди, което ги прави универсално приложими.
Агроперлит Geoflor е традиционният груб перлит за всички селскостопански цели. Той осигурява подходящо аериране, водопоглъщане и е химически стабилна почва за всякакви пестициди и болести. Грубият селскостопански експандиран перлит е използван за следните приложения:
- Подобрения на почвата. За глинести почви, за да осигурят по-добро аериране, или когато почвата е пясъчна, за да осигури по-добро водопоглъщане.
- Хидропоникване на зеленчуци, декоративни растения и някои видове цветя (рози).
      Ако направите своя собствена почва, перлитът е един от най-използваните компоненти в индустрията по горепосочените причини. Той е евтин, лек и лесен за смесване в торф или други запазващи водата съставки.
Саксииките с размер 6х6 са 40 бр в пакет. Тези саксии са изработени от висококачествена пластмаса и са за МНОГОКРАТНА употреба.

Рутмост е революционен течен органичен тор от ново поколение, разработен след 7 години научни изследвания, подходящ за приложение преди и след разсаждане в ранни фази на културите. Той е не само бързо усвоима комплексна храна за растенията, но и продукт, който действа като органичен катализатор. Рутмост е високо концентриран екстракт, съдържащ естествен комплекс от хранителни вещества, карбохидрати, натурални растежни регулатори, благодарение на които е много ефективен за развитие на растението - развитие на кореновата система и стимулиране деленето на клетките.

Пакета съдържа три части:

1. Торфен субстрат 5л - 1бр

2. Агроперлит Geoflor 5 л – 1бр

3. Саксии 6х6 см – 40 бр

4. Рутмост Биостимулатор за по-добра кълняемост и мощна коренова система –1бр

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Пакет, начален, торфен, субстрат, табла, разсад, торф, , substrat, torf, torfen, paker, start, tabla, razsad,