Условия за доставка

Условия за доставка

Начин на доставка

АгроГрадина доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания. За момента това е възможно само с фирма Еконт Експрес.

 

Какво включва доставката


Всяка поръчка се доставя с възможността да бъде прегледана преди заплащане на наложен платеж.

Начина на доставка се избира от клиента – “до поискване” от офис на спедиторската фирма или “до точен адрес” на клиента.

 

Срокове за доставка

 

Поръчката се потвърждавана и изпълнява 1 до 3 работни дни (в редки случай до 5 дни или по заявка) и започва да тече от момента на потвърждение на поръчката. Всички поръчки от онлайн магазин се потвърждават по телефона.. При артикули, които са с “поръчка” времето може да е различно. Има възможност вашето населено място да се обслужва от куриерската по график независещ от нас. При официално почивни дни и форсмажорни обстоятелства, клиента ще бъде уведомен за срока на доставка Артикули като полиетилен или мрежа против градушка по размер на клиента се режат в срок от 7 работни дни

 

Цени на доставка

 

Доставката е за сметка на клиента. Цената се определя по калкулатор предоставен от спедиторската фирма. Цената на доставка се определя от тарифите на доставчика спрямо размера и теглото на доставката. Цените са ориентировъчни и е възможно да има разлика.

Цената на доставката по тарифен план на куриерска фирма Еконт цената започва от 3.80лв. за доставка до офис и от 4.65лв. за доставка до точен адрес Това е промоционална цена, която нашите клиенти ползват и е 30% по ниска от стандартната куриерска цена.

Безплатна доставка 

До офис Еконт или Ектомат при организирана кампания от онлайн сайта. 

Начин на плащане

Заплащате на куриер при получаването на стоката, за което ще получите разписка за ППП – това е вашата касова бележка.

 

Връщане на стока

 

Не забравяйте правата си!
Извадка от Закона за защита на потребителите.

 

 

На основание чл. 50 ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;
\r\nПравото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия: Оригиналната опаковка на стоката да не е отваряна в т.ч. да не е нарушена целостта на поставените върху опаковката защитни стикери. Потребителят да е предоставил на АГРОГРАДИНА покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка.

 

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на АГРОГРАДИНА не по-късно от 5 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на АГРОГРАДИНА за решението си да се откаже от договора. До момента на предаването на стоката от потребителя на АГРОГРАДИНА, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.<