За нас

За нас

АгроГрадина е специализиран онлайн магазин за дома и градината. Дългогодишната ни работата с ландшафтни архитекти, фирми по изграждане на тревни площи с чимове, тревни смеси и райграс, озеленяване на градини, агрономи с дългогодишен опит, озеленители и дизайнери ни помогна да съберем и да ви предоставим подробна информация за всички артикули. Нашата мисия е да Ви помогнем да направите градината на вашите мечти. За това само при нас може да намерите всичко необходимо - специално селектирани и подбрани сортови семена, тревни смески с най - високо качество, градински инструменти както за професионалисти, така и за любители, всякакъв размер и дизайн, саксии, препарати за растителна защита, посадъчен материал.

     Екипът на АгроГрадина е съставен изцяло от професионалисти специализирани в ландшафтната архитектура и агрономство. При нужда от помощ или съвет не се колебайте да ни потърсите и да ни пишете. 

     Какво ни прави различни от останалите? Ние не искаме да Ви продадем "продукт". Ние искаме да ви помогнем да изпитате удоволствие, радост и наслада по пътя си да реализирате мечтаната градина. Нашият екип е винаги на разположение да даде съвет, мнение и правилното решение при нужда. През дългите години работа осъзнахме, че доверието което остава между нас и партньорите ни прави и приятели, и съветници и хора на които може да разчитате и стоим плътно до вас.

     Всички заявки се изпълняват в срок до три работни дни с изключение на продуктите, които са с предварителна заявка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма – до техен офис или до точен адрес.