Органичен тор - Рибно брашно / Fish bone fertilizer 2 кг

Марка Seklos
Модел 912236-Sek

Кратко описание


Органичен тор - Рибно брашно / Fish bone fertilizer 2 кг Н&#... Прочети повече...

28.90 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Органичен тор - Рибно брашно / Fish bone fertilizer 2 кг

На нашия онлайн магазин ви представяме органично - рибно брашно. Този минерален тор задоволява всички нужди на растенията. ПРОДУКТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПОЧВАТА.

Дългодействащ тор от животински произход с високо съдържание на азот и фосфор. Хранителните вещества в тази форма на тор се освобождават постепенно и не представляват риск от изгаряне на растенията. Органичната материя има положителен ефект върху микробиологията на почвата и нейния състав. Фосфорът осигурява енергия и ускорява развитието на корените, азотът насърчава по-бързия растеж на зелената маса. Торът е подходящ за всички растения, но поради остра миризма препоръчваме да го използвате за открити растения. Препоръки за торене. Използвайте локално, най-добре е продуктът да се постави в почвата около растението или да се смеси с почвата преди засаждане на растението. Продуктът за торене е дълготраен, затова се опитайте да използвате по-голямата част от него през първата половина на вегетацията. След употреба е необходимо да се полива. Ако искате по-бърз ефект, използвайте го в комбинация с микробиологични торове. 
 

Препоръки за торене:

През пролетта разпръснете тора и го нанесете в почвата на дълбочина 10–15 см преди сеитба или засаждане на растенията, след което нанесете тора локално на дълбочина 5 см в областта на кореновия канал на растението. Торете не повече от два пъти месечно, в зависимост от физиологичната зрялост и хранителните нужди на растението. За локално торене: 20 до 50 грама на растение. За основно цялостно наторяване : 1 m² от 100 до 300 грама. Използвайте по-висока доза тор за неплодородни почви. Полива се обилно след торене. За най-добри резултати се препоръчва употреба и на почвени биостимуланти или микробиологични торове.

Разфасовка от 2 кг

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Органично, Рибно, брашно, Organic, soil, extract, видове, торове, зеленчуци, биостимулатори, fertilaizer, tor, Минерален, тор, домати, Organic, mineral, fertilaizer, Fish, bone, fertilizer,