100% Натурален препарат срещу Кокошинки (кокоши въшки) / Homevo paduchi de gaina

Марка HOMEVO
Модел 6421000003800
-10 %
П Р О М О Ц И Я

Кратко описание


100% Натурален препарат срещу Кокошинки (кокоши въшки) / Homevo paduchi de gaina Онлайн магазин agrogradina.bg представя на вашето внимание Homevo paduchi de gaina - 100% натурален препарат срещу кокоши въшки. Това е ... Прочети повече...

6.50 лв. 5.85 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

100% Натурален препарат срещу Кокошинки (кокоши въшки) / Homevo paduchi de gaina

Онлайн магазин agrogradina.bg представя на вашето внимание Homevo paduchi de gaina - 100% натурален препарат срещу кокоши въшки. Това е специално разработен продукт, който успява да убие въшките на ранен етап. Той съдържа диатомична прах, която действа върху хитина на кокошите въшки, така че успява да ги унищожи чрез дехидратация.

Това е продукт на прах, 100% НАТУРАЛЕН, който се прилага директно върху тялото на птиците, в местата, където седят, в гнездото и др. Има максимална ефективност, действа от момента, в който въшките влязат в контакт с праха. За оптимален резултат пудрата трябва да се нанесе 3-4 пъти, с интервал от 3-7 дни между използванията. Това е лесен за употреба и много безопасен продукт. Съдържанието на 50-грамов плик е достатъчно за 10-12 кокошки, чрез директно нанасяне върху тялото им или за много по-голям брой, чрез разпръскване на местата, където се помещават.

Начин на употреба: Част от съдържанието на плика се изсипва в дланта на ръката и се нанася директно върху тялото на птиците, като наблягате върху зоните под крилата, в гнездата и в зоните, където се къпят. Освен това продуктът може да се използва и в кокошарника, като след почистване се хвърля на пода. Препоръчително е да се използва превантивно веднъж на 7 дни или при обеззаразяване веднъж на 3 дни, до изчезване на вредителя.

Начин на действие: При контакт с праха въшките се дехидратират и умират.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Срок на годност: неограничен, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 50 гр.

Георги иванов AВече си купих
28.09.2023
Не съм очаквал такъв поразителен ефект с натурален продукт.
Мариана Пенева AВече си купих
14.09.2023
Много съм доволна от продукта с 2 втривания и изчезнаха.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Homevo, paduchi, de, gaina, 100%, натурален, препарат, кокоши, въшки, Chicken, Lice, eggs, larvae, adults, ОРГАНИЧЕН, Homevo, 100%, натурален, препарат, био, bio, natural, насекоми, ларви, яйца, имаго, naturalen, птичи, pudra, ptichi, kokoshi, vushki, pudra, пудра, прах