Пакет начален Старт БИОРАЗГРАДИМ - макси

Код на продукта start4-bio-maksi
18.65 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Пакет начален Старт БИОРАЗГРАДИМ - макси

Нашият он-лайн магазин представя на вашето внимание стартов пакет Биоразградим - макси за любители градинари. Пакета е много практичен и е подходящ за всеки, който иска да отглежда сам своят екологично чист разсади.

Този пакет ще ви улесни максимално при направата на разсад за различни видове плодове, зеленчуци, билки и цветя, като домати, краставици, тиквички, пипер и много други. Комплекта включва торфен субстрат 10л., торфени саксий за разсад, подложна табла, сеялка с дозатор и Биостимулатор за по-добра кълняемост и мощно коренова система. Торфеният субстрат е производство на Stender AG- Германия, представляващ уникална смес от тъмен и светъл торф с висока степен на угниване, допълнително обогатени с NPK торове, микроелементи, навлажнител, перлит и коригирано РН 5,5-6,5. Специалният състав на субстратите се характеризира с отличен дренаж и въздушен капацитет, издържат продължително време на преовлажняване и прекомерно засушаване, поддържат стерилна среда с пълна липса на болести, неприятели и нематоди, което ги прави универсално приложими. Торфените саксии са перфектно решение за всеки, които иска да отглежда своя разсад екологично чисто. Те са изработени от висококачествени материали и се разграджат в почвата след засаждане. Подложната табла за оттичане на водата е изработена от висококачествена плстмаса и е за МНОГОКРАТНА употреба.

Пакета съдържа три части:

1. Торфен субстрат 10л - 1бр

2. Торфени саксий за разсад 12 бр гнезда - 5бр (общо 60 гнезда)

3. Подложна табла за разсад - 1бр

4. Сеялка с дозатор - 1бр.

5. Биостимулатор за по-добра кълняемост и мощно коренова система - 1бр

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Сходни продукти

Tags Пакет, начален, Старт, макси, торфен, субстрат, табла, разсад, торф, сеялка, тор, биостимулатор, рутмос, substrat, torf, torfen, paker, start, tabla, razsad, биоразградими, торфени, саксии,