Пакет начален Старт - макси

Модел start1-maksi

Кратко описание


Пакет начален Старт - макси Нашият он... Прочети повече...

19.50 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Пакет начален Старт - макси

Нашият он-лайн магазин представя на вашето внимание стартов пакет макси за любители градинари. Пакета е много практичен и е подходящ за всеки, който иска да отглежда сам своите разсади.

Този пакет ще ви улесни максимално при направата на разсад за различни видове плодове, зеленчуци, билки и цветя, като домати, краставици, тиквички, пипер и много други. Комплекта включва торфен субстрат 10л., работна табла за разсад, подложна табла, сеялка с дозатор и биостимулатор за по-добра кълняемост и мощно коренова система. Торфеният субстрат представлява уникална смес от тъмен и светъл торф с висока степен на угниване, допълнително обогатени с NPK торове, микроелементи, навлажнител, перлит и коригирано РН 5,5-6,5. Специалният състав на субстратите се характеризира с отличен дренаж и въздушен капацитет, издържат продължително време на преовлажняване и прекомерно засушаване, поддържат стерилна среда с пълна липса на болести, неприятели и нематоди, което ги прави универсално приложими. Вие сами може да изберете броят на гнездата на таблата (28, 32 или 45 бр) в зависимост от това, което ще отглеждате.Тези табли са изработени от висококачествена пластмаса и са за МНОГОКРАТНА употреба.

Пакета съдържа три части:

1. Торфен субстрат 10л - 1бр

2. Табла за разсад (по избор ) - 1бр

3. Подложна табла за разсад - 1бр

4. Сеялка с дозатор - 1бр.

5. Биостимулатор за по-добра кълняемост и мощно коренова система - 1бр

 

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Пакет, начален, Старт, макси, торфен, субстрат, табла, разсад, торф, сеялка, тор, биостимулатор, рутмос, substrat, torf, torfen, paker, start, tabla, razsad,