Разсад Хойхера

Модел 657896

Кратко описание


Разсад Хойхера Нашият онлайн магаз&#... Прочети повече...

4.99 лв.

  • Наличност изчерпано


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Разсад Хойхера

Нашият онлайн магазин agrogradina.bg представя на вашето внимание разсад Хойхера - растението, което освен че е непретенциозно за отглеждане, допълва идеално различни цветни съчетания, бордюри и алпинеуми. Англичаните го наричат „петнист здравец“, а в България е известно като „сълзата на поета“ или „зимно мушкато“.

Хойхерата е многогодишно растение, развиващо силно коренище, листата са с дълги дръжки длановидно нарязани на 5 до 9 дяла, назъбени. Цветовете са дребни, многобройни, разположени на върха на нежни стъбла, които излизат измежду листата. Хойхерите са непретенциозни и лесни за отглеждане растения  – расте еднакво добре и на слънце и на сянка. Най-добре се развиват на лека полусянка. Почвата трябва да е хумусна, отцедлива (чакълеста). Желателно е умерено поливане, страдат от суша, както и прекомерна влага. Торенето също трябва да е по-скоро със слаба концентрация. На практика хойхерите са вечнозелени, защото старите листа отмират едва след като през пролетта се развият новите.

Стефка Спасова AВече си купих
06.06.2023
Благодарности за прекрасните ,висококачествени растения хойхера , които получих! 6 броя красота!.
Admin Reply: И ние ви благодарим за доверието

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Heuchera, Разсад, Хойхера, петнист, здравец, сълзата, поета, зимно, мушкато, , hoihera, razsad, zdravec, mushkato,