Калибрахое в саксия - различни цветове

Модел 88-854

Кратко описание


Калибрахое в саксия - различни цвето... Прочети повече...

3.40 лв.

  • Наличност изчерпано


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Калибрахое в саксия - различни цветове

Как да си отгледаме калибрахое?

Място: Идеалното място за калибрахоето е огряно от директни слънчеви лъчи с възможност за лека сянка в горещите дни. Сравнително устойчиво е на вятър и дъжд. Издържа на ниски температури до около 0 градуса.

Почва: Обикновена градинска пръст, добре е да бъде богата на хранителни вещества, или те да бъдат внасяни чрез подхранване с тор за цъфтящи растения. Важно е почвата да е добре дренирана – въздушно и водопропусклива.

Поливане: През летните месеци когато калибрахоето цъфти обилно изисква често поливане като все пак не бива да се прекалява, защото наводненията не се отразяват добре на крехката му коренова система. През останалото време се полива умерено.

Размножаване: Цветето се размножава чрез резници. Процесът обаче е труден и не винаги има успех, затова най – добре си купете готови разсади от цветарски магазин.

Вредители: Листните въшки са най – честите вредители по калибрахоето. Може да пръскате профилактично с инсектицид и фунгицид веднъж месечно. Редовно отстранявайте прецъфтелите цветове, за да има място за новите цветчета. 

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Разсад, калибрахое, различни, цветове,