Зиг Заг Спирали против комари с Етерично масло от Цитронела / Citronella

Модел 9587565
НОВО

Кратко описание


Зиг Заг Спирали против комари с Етерично масло от Цитронела / Citronella Онлайн магазин agrogradina.bg представя Zig Zag Спирали против комари с Етерично масло от Цитронела / Citronella Съдържанието включва 10 нату... Прочети повече...

6.50 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Зиг Заг Спирали против комари с Етерично масло от Цитронела / Citronella

Онлайн магазин agrogradina.bg представя Zig Zag Спирали против комари с Етерично масло от Цитронела / Citronella

Съдържанието включва 10 натурални спирали от цитронела с 2 метални опори. Размерите на продукта са 2.9x11.9x11.9 см. Спиралите Citronatural са предназначени за употреба на открито и постепенно освобождават етерично масло от лимонова трева по време на горенето, като осигуряват повече от 8 часа защита.

Инструкции за употреба:

  1. Разделяне на спиралите: Внимателно хванете края на една от спиралите между два пръста и я издърпайте, за да разделите двете спирали, като внимавате да не ги счупите.

  2. Поставяне на металната опора: Закрепете металната опора и поставете върха в центъра на спиралата. Дори счупените части могат да се използват, като се поставят в слота на опората.

  3. Запалване: Запалете края на спиралата. Малкият пламък ще загасне сам, оставяйки жарава, която ще отделя деликатен дим.

Къде да се използва:

  • Спиралите са подходящи за употреба на открито или на добре проветриви полуоткрити места, където могат ефективно да отблъснат насекоми и да осигурят спокойствие.

  • Този продукт е идеален за градински партита, пикници и други дейности на открито, осигурявайки ефективна и натурална защита срещу комари и други насекоми.

Разфасовка: 10 бр. 

Ивайла
12.06.2024
страхотно е, адски съм доволна, най - сетне без гадна и отровна химия и да има ефект!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Цитронатурални, Спирали, Етерично, масло, цитронела, zig, zag, insetticida, spirali, citronatural, лимонова, трева, Citronella, против, комари,