Agrecol - тор за тревни площи есенен

Марка Agrecol
Модел 609-1

Кратко описание


Agrecol- тор за тревни площи есенен На нашиn... Прочети повече...

11.90 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Agrecol- тор за тревни площи есенен

На нашия онлайн магазин ви представяме agrecol тор за тревни площи есенен. Този тор е висококачествен гранулиран тор за есенно зимния период.

Есенния тор за морава е фосфоро-калиев гранулиран тор с високо качество, предназначен за есенно торене на тревните площи. Съдържащите се в тора фосфор и калий спомагат за доброто подготвяне на моравата за зимния период. Високото съдържание на калий предотвратява загиването на по-малко устойчивите на измръзване видове треви и подсилва моравата толкова, че в ранна пролет в добра кондиция да започне интензивна вегетация. Торът не съдържа в състава си азот, което не предизвиква по-нататъшен растеж на зелена маса, а това, е есенния период от гледна точка на възможността на слана.Есенния тор за морава попълва недостига от фосфор и калий, възникнал по време на интензивната експлоатация на тревната площ по време на вегетационния период.

Разфасовка: 1 кг на 50 км.м

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Agrecol, тор, за, тревни, площи, есенен, торене, тревни, площи, гранулирана, тор, видове, тор, трева, есенна, защита, тревата, тор, трева, trevnikov, tor, granula,