Домати Биг Бийф

Производител Флориан
Код на продукта 3002
4.50 лв.

  • Наличност изчерпано


Домати Биг Бийф

Ранен индетерминантен домат. Узрява рано, около 73 дни след разсаждане. Растенията са здрави и мощни. Плодовете са големи, леко оребрени и заоблени. При зрялост те имат хубав червен цвят и аромат, а обвивката им е здрава. Теглото на плодовете е около 230 - 330 гр. Хибрида е резистентен към голям брой болести и това го прави много адаптивен. Устойчив е към Мозайка (TоMV), Фузариум (For), Сиви листни петна (Ss), Вертицилиум (Va), Алтернариа (Aal), Нематода (Ma/Mi/Mj). Дълбочина на сеитба: 1 - 1,5 см. Схема на разсаждане: 80/120 х 40/50 см

Семена в една опаковка – 20 бр.

 

Забележка: На гърба на всяка опаковка със семена на има срок на годност на семената, процент на тяхната кълняемост и страна на произход. Тези данни са проверени от ИАСАС (Изпълнителната агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол).   

Станислав
08.02.2017
Първо искам да Благодаря на Агроградина за бързата доставка! Всичко беше точно, а момичето, което потвърждава поръчките беше изключително мила и внимателна. Също така за пръв път ми дадоха съвети и препоръки! Благодаря и поздрави на целият екип!!!
Отностно домата - Profy Line серията си е профи. Страхотен продукт!!!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Сходни продукти

Tags Домати, Биг, Бийф, семена, домат,