Тревна смес за запълване на петна + тор / Lawn Correct

Марка Seklos
Модел 501508-Sek

Кратко описание


Тревна смес за запълване на петна + тор / Lawn Correct На нашият онлайн магазин ви представяме тревна смес Lawn Correct, чиито семена  са създадени по уникалната технология Quick Action® и са обработени ... Прочети повече...

3.99 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Тревна смес за запълване на петна + тор / Lawn Correct

На нашият онлайн магазин ви представяме тревна смес Lawn Correct, чиито семена  са създадени по уникалната технология Quick Action® и са обработени с тор по технологията SeedBoosterTM.

Смеската се състои от лесни и бързорастящи тревни видове. Семената в състава са създадени по уникалната технология Quick Action®, така че моравата покълва и зеленее много бързо. Семената са обработени с тор по технологията SeedBoosterTM. Тази технология ускорява покълването и намалява разходите за торове, тъй като всяко семе веднага се снабдява с необходимия тор, без да е необходимо допълнително торене с азот. Всички семена са по-тежки от нормалното, което осигурява оптимален контакт със земята. Най-добре е да сеете през пролетта и лятото.

SeedBoosterTM е иновативна технология, създадена да подпомогне покълването и растежа на семената. Тя включва специални формулировки или обработка на семената, които осигуряват допълнителни хранителни вещества, стимулират метаболитната активност и подобряват устойчивостта на стресови фактори. Ето някои ключови аспекти на SeedBoosterTM:

  1. Подобрено покълване: SeedBoosterTM увеличава процента на покълналите семена и ускорява процеса на покълване, което води до по-бързо развитие на растенията.

  2. Стимулиране на растежа: Технологията осигурява важни хранителни вещества, които подпомагат здравословния и силен растеж на младите растения.

  3. Устойчивост на стрес: SeedBoosterTM подобрява устойчивостта на растенията към неблагоприятни условия като суша, екстремни температури и болести.

  4. Ефективност на хранителните вещества: Технологията спомага за по-доброто усвояване на хранителните вещества от почвата, което води до по-добро развитие на кореновата система и надземната част на растенията.

  5. Лесно използване: SeedBoosterTM може да се прилага директно върху семената преди засаждане или като част от обработка на семената в процеса на производство.

Състав: 

  • 60% Lolium perenne L.

  • 30% Festuca rubra L.

  • 10% Poa pratensis L.

Норма: 100 гр. стигат за около 3-4 м2

Разфасовка: 100 гр.

 

Кирил
12.06.2024
страхотна е
Захарина Ганева AВече си купих
29.06.2023
Препоръчвам го всяка година си взимам и подсявам по малко хем да запълня дупките, хем за даменя остарялата вече морава.
Чавдар Такев AВече си купих
14.06.2023
Страхотен ефект при това и бърз. За около 20 дни тревата се сгъсти.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Тревна, смес, Lawn, Correct, семена, трева, seeds, grass, SeedBoosterTM, Quick, Action, mixture, трева, морава, поляна, площ, mixes, смеска, райграс,