Тревна смес Цветна ливада (10 кв.м) / Meadow Flowers

Марка Seklos
Модел 911161-SEK

Кратко описание


Тревна смес Цветна ливада / Meadow Flowers Онлайн магазин agrogradina.bg представя на вашето внимание цъфтяща тревна смес Цветна ливада /  Meadow Flowers – специална смес, която създава целогодишн... Прочети повече...

4.50 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Тревна смес Цветна ливада / Meadow Flowers

Онлайн магазин agrogradina.bg представя на вашето внимание цъфтяща тревна смес Цветна ливада /  Meadow Flowers – специална смес, която създава целогодишно цъфтяща поляна в желания от вас район.

Сместа се състои от семена на повече от петдесет различни вида растения. Те включват семена за трева, подправки, фураж, бобови растения и многогодишни и едногодишни цветя. Пъстрите цветя ще започнат да ви радват в края на пролетта и ще се сменят един друг дори до есента. Този тип ливада е приятелски настроена към пчели, пеперуди и други насекоми, които имат пряко влияние върху опрашването на други растения.
Цъфтящата поляна се прави по същия начин като традиционната морава. Предишната растителност, камъните, буците и останалите корени на растенията се отстраняват. Почвата се подравнява и валира. Сеитбата се препоръчва в суха и вече рохкава почва. Семената се разпръскват на препоръчителната площ и се покриват с 1-2 см слой почва. Препоръчва се да се поддържа влажна през първите седмици, но без да се напоява прекалено много.
Цъфтящата поляна се коси един-два пъти годишно. Коси се в края на юни за първи път и в края на септември за втори път. Ако предпочитате да отрежете само веднъж, направете го през есента.

Разфасовка: 100 гр.

Мартин Янков AВече си купих
07.07.2023
Закупих го, много ми харесва но кога трябва да кося ?
Admin Reply: Цъфтящата поляна се коси един-два пъти годишно
мариета Янчева AВече си купих
08.06.2023
Много съм довална ефекта беше много бърз

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Тревна, смес, Цветна, ливада, Meadow, Flowers, grass, МИКС, СЕМЕНА, ЦВЕТНА, ПОЛЯНА, ТРЕВА, ЦЪФТЯЩА, ЛИВАДНИ, ЦВЕТЯ, mix, flowerin, lawn, mixture,