Комплект за деца - Отглеждане на растения Nelly Jelly Gardenland - Мини

Марка Seklos
Модел 892248-SEK

Кратко описание


Комплект за деца - Отглеждане на растения Nelly Jelly Gardenland - Мини Онлайн магазин agrogradina.bg представя идеалният подарък за вашите деца - комплектът за отглеждане на растения - Nelly Jelly Gardenlan... Прочети повече...

17.99 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Комплект за деца - Отглеждане на растения Nelly Jelly Gardenland - Мини

Онлайн магазин agrogradina.bg представя идеалният подарък за вашите деца - комплектът за отглеждане на растения - Nelly Jelly Gardenland. Поканете семейството си и влезте във вълнуващия свят на растенията! Това пътуване обещава успешни резултати, споделяне на качествено време с близките и насърчаване на работата в екип, като същевременно подхранвате вашата креативност, отговорност и знания за отглеждането на растения.

Присъединете се към нашия вълшебен свят на растения и станете истински градинар! Открийте радостта от градинарството чрез игрив и увлекателен процес, който подхранва креативността, отговорността и знанията за растенията.
Разопаковайте изживяването в кутията и намерете очарователните магически семена, сгушени в красиво оформени ленти! Посадете тези вълшебни семена в почвата и станете свидетели на завладяващия момент, докато те нетърпеливо проникват в земята, посягайки към подхранващата слънчева светлина. Наистина е вълшебно! И когато започнат да позеленяват и цъфтят, нарисувайте ги и ги оцветете в нашата възхитителна книжка за оцветяване. Впуснете се в това вълнуващо градинарско приключение!

Комплектът включва:

  • 5 броя различни по вид семена, поставени върху подложки с различна форма - моркови, маруля, невен, метличина, цветя космос;
  • 5 броя хартиени етикети;
  • Цветни моливи;
  • Книжка за оцветяване.
Йоана Б. AВече си купих
29.01.2024
Цветните моливи и книжката за оцветяване добавят допълнително удоволствие и креативност към целия процес.
Илияна Кирилова AВече си купих
26.01.2024
Този комплект не само е забавен, но и учи децата за отговорност и отглеждане на растенията.
Соня Рангелова AВече си купих
17.01.2024
Вече с нетърпение очакваме ден за ден да следим как растенията ни растат и процъфтяват. Благодарение на agrogradina.bg за този чудесен продукт, който не само носи радост, но и обогатява детската фантазия и любов към природата.
Емилия Петкова AВече си купих
03.01.2024
Процесът на засяване е лесен и забавен, а след това следим с нетърпение как растенията показват своята уникална красота и цветове.
Маргарита В. AВече си купих
06.12.2023
От момента на разопаковането, аз и моите деца се потопихме в чаровния свят на магическите семена, като всяка подложка беше красиво оформена :)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: seeds, growing, kits, mega, growing, kit, nelly, jelly, gardenland, семена, подарък, деца, подаръчна кутия, комплект, отглеждане, растения, Мини, semena, podaruk, kutiq, komplekt, mini, morkov, marulq, kosmos, metliqina, neven, маруля, невен, метличина, морков,