Микс растения за скален кът - комплект от 6 броя

Модел 3243-12

Кратко описание


Микс растения за скален кът - комплект от 6 броя Онлайн магазин agrogradina.bg  представя на вашето внимание  комплект от 6 броя растения, с които може да сътворите уникални скални кътчета в собстената си градина. ... Прочети повече...

21.00 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Микс растения за скален кът - комплект от 6 броя

Онлайн магазин agrogradina.bg  представя на вашето внимание  комплект от 6 броя растения, с които може да сътворите уникални скални кътчета в собстената си градина.

Ако сте любители на красотата и свежестта на планината, няма по-добър начин да внесете малко алпийско усещане у дома си от това да си сътворите сами индивидуално райско кътче в цветната градина под формата на скалет кът (алпинеум). Скалните кътове са устроени като алпинеумите, но в сравнение с тях заемат по-малка площ и могат да имат разнообразна дървесно-храстова растителност. Те се изграждат  от камък, почва, растителност, като е необходимо да се направи правилен избор на тези елементи.

Със своята специфичност, красота и разнообразие от различни растителни видове, скалният цветен кът има своето място у дома в градината, на вилата, в парка. В помощ на креативните градинари, от онлайн магазин agrogradina.bg, съчетахме в комплект от 6 броя, подходящи за изграждане на уникален скален кът видове.

Ани
24.05.2024
Издържливи ле ще са навън? И през зимата?
Admin Reply: Да издръжлива са и ще презимуват!
Емилия Маданска AВече си купих
16.07.2023
Поръчах си лятото и вече се радвам на лично изработеният пейзаж в градината си. Благодаря ви!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: скален, кът, кътче, алпинеум, скалисти, цветел, градински, комплект, цветя,