Органично - Минерален тор за зеленчуци и подправки 1л / Organic-mineral fertilizer

Марка Seklos
Модел 912120-SEK
-10 %
П Р О М О Ц И Я

Кратко описание


Органично - Минерален тор за зеленчуци и подправки / Organic-mineral fertilizer На нашият онлайн магазин ви представяме минерален тор за зеленчуци и подправки.  Органично-минералните торове "Organic ... Прочети повече...

16.99 лв. 15.29 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Органично - Минерален тор за зеленчуци и подправки / Organic-mineral fertilizer

На нашият онлайн магазин ви представяме минерален тор за зеленчуци и подправки.

 Органично-минералните торове "Organic way OMS 5-2-3" са предназначени да задоволят всички основни хранителни нужди на растенията, да обогатят почвата с органични вещества и да подпомогнат нейната микробиологична активност. Фермерите отдавна знаят, че само здравата почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичните материали се получават от висококачествен компостиран пилешки тор. Балансираните торове са подходящи за торене на зеленчуци, които изискват много азот и произвеждат голямо количество зелена маса. Перфектен за краставици, луковични зеленчуци, билки, марули и др.

Препоръки за торене. Използвайте торове само след разреждане с вода в следното съотношение: 1 ml тор и 20-40 ml вода. Алтернативно от един литър тор може да се приготвят 20-40 литра готов разтвор за поливане. Препоръчително е растенията да се поливат с приготвения разтвор на всяко второ или трето поливане. Трябва да се вземат предвид хранителните нужди, скоростта на растеж и физиологичната зрялост на растението. 

  Разфасовка 1л

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: Минерален, тор, за, зеленчуци, подправки, натурални, естествени, добър, растеж, зеленчуци,