Органично-минерални торове за цветя и цъфтящи храсти 1 л

Марка Seklos
Модел 912069-Sek

Кратко описание


Органично-минерални торове за цветя и цъфтящи храсти На нашият онлайн магазин ви представяме органично-минерлни торове за цветя и цъфтящи храсти. Органично-минералните торове "Organic way OMS 3-2-5" са пр... Прочети повече...

16.99 лв.

  • Наличност В наличност


Въпрос
Експресна доставка

Експресна доставка

1 до 3 дни

Преглед

Преглед

Можеш да провериш пратката

Качество

Качество

100% гарантирано качество

Органично-минерални торове за цветя и цъфтящи храсти

На нашият онлайн магазин ви представяме органично-минерлни торове за цветя и цъфтящи храсти.

Органично-минералните торове "Organic way OMS 3-2-5" са предназначени да задоволят всички основни хранителни нужди на растенията, да обогатят почвата с органични вещества и да подпомогнат нейната микробиологична активност. Фермерите отдавна знаят, че само здравата почва може да даде здрава и изобилна реколта. Органичните материали се получават от висококачествен компостиран пилешки тор. Балансираните торове са подходящи за торене на всички цъфтящи цветя и храсти. Високото съдържание на калий гарантира, че цветята издържат дълго време и са изключително цветни. Препоръки за торене. 

Използвайте торове само след разреждане с вода в следното съотношение: 1 ml тор и 20-40 ml вода. Алтернативно от един литър тор може да се приготвят 20-40 литра готов разтвор за поливане. Препоръчително е растенията да се поливат с приготвения разтвор на всяко второ или трето поливане. Трябва да се вземат предвид хранителните нужди, скоростта на растеж и физиологичната зрялост на растението. 

Разфасовка 1л.

Камелия Трифонова AВече си купих
26.09.2022
Страхотен продукт

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти

Етикети: ОРГАНИЧНО, МИНЕРАЛНИ, ТОРОВЕ, ЗА, ЦВЕТЯ, ЦЪФТЯЩИ, ХРАСТИ, , храсти, цветя, минерални, добра, цена,